Eventet

17
Nën
Bootcamp-i i Ndërmarrësisë Më shumë
10
Qer
"Siguria në shkollat e Gjakovës" - Tryezë e rrumbullakët e mbështetur nga Friedrich Ebert Stiftung (FES) dhe implementuar nga Qendra e Inovacionit Jakova. Më shumë
27
Kor
“Bashkëpunimi i vazhdueshëm i institucioneve vendore dhe shoqërisë civile në hartimin e projekteve dhe strategjive të përbashkëta në fusha të ndryshme” - tryeza e rrumbullakët e mbështetur nga Friedrich Ebert Stiftung (FES) dhe implementuar nga Qendra e Inovacionit Jakova. Më shumë
25
Qer
Grupi i parë i fokusit në kuadër të projektit "Ndërtimi i Kapaciteteve dhe Aktivizimi i Femrave në Industrinë e Pritjes dhe Turizmit" i mbështetur nga Organizata Syri i Vizionit dhe Komuna e Gjakovës, dhe implementuar nga Qendra e Inovacionit Jakova. Më shumë
29
Mar
Takimi i Lansimit të Projektit "Kosova: Një Mundësi Start-upi"/ Takimi i Parë në Prishtinë dhe seanca në Skype me Profesor Goldberg që u mbajtën në Qendrën e Inovacionit në Kosovë në Prishtinë. Më shumë
16
Maj
Trajnimi "Marketing dhe Promovim Biznesi" Më shumë
31
Mar
Trajnimi "Planifikim dhe Zhvillim Biznesi" Më shumë
04
Shk
Trajnimi "Shitje dhe Sukses për Startup Biznese" Më shumë
18
Shk
Trajnimi "Marketing dhe Promovim Biznesi" Më shumë
27
Jan
Trajnimi "Shitje dhe Sukses për Startup Biznese" Më shumë
10
Dhj
Ora e Kodimit Më shumë
23
Nën
Trajnimi "Kontabilitetit dhe Financa per Startup Biznese" Më shumë
19
Tet
Trajnimi "Bazat e Kontabilitetit" Më shumë