• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Projektet tona

JIC me ndihmën e partnerëve nga Suedia të përkrahur nga Microsoft, në projektin e parë me Inteligjencë Artficiale

Më shumë

Ne jemi të lumtur të lajmwrojmë fillimin e aktiviteteve në kuadër të projektit të ri "Ide në Sukses" i mbështetur nga Ambasada e Sh.B.A Prishtinë, Kosovë. Datat dhe ngjarjet do të vijnë së shpejti .... qëndroni gati!

Më shumë

Bootcamp i Ndërmarrësisë është një burim i shkëlqyeshëm biznesi i synuar për të ndihmuar biznesin tuaj duke zvogëluar kohën e nevojshme për të tërhequr kapitalin e investimeve, klientët dhe burimet e tjera, për t'u lidhur me këshilltarët dhe talentet e tjera kryesore, për të filluar bizneset dhe për të patur sukses në konkurset e biznesit dhe ngjarjet fillestare në të gjithë vendin dhe rajonin.

Më shumë

Mbështetur nga Ambasada e Sh.B.A në Prishtinë dhe implementuar nga Qendra e Inovacionit Jakova
Më shumë
Development and Zyra për Zhvillim dhe Këshillim - BDCO është një projekt i përbashkët i Komunës së Gjakovës dhe Qendrës së Inovacionit Jakova (JIC) i mbështetur nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë
Zyra e Zhvillimit dhe Këshillimit të Biznesit - BDCO është një projekt i përbashkët i Komunës së Gjakovës dhe Qendrës së Inovacionit të Jakovës (JIC), i mbështetur nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë. Misioni i kësaj zyre është të arrijë një mjedis të përmirësuar biznesi dhe të rrisë besimin e investitorit në hyrje në treg, gjë që do të rezultojë drejtpërdrejt në rritjen e projekteve të suksesshme të investimeve në Komunën e Gjakovës. Kjo zyrë është e vendosur në Qendrën e Inovacionit në Jakova (JIC) dhe shërben për bizneset e reja dhe ekzistuese të Gjakovës duke ofruar konsulencë në organizim dhe përgatitje për treg. Brenda kësaj zyre ofrohen trajnime dhe punëtori për fillestarë dhe biznese ekzistuese që u ofrojnë atyre aftësi të vlefshme themelore dhe të përparuara të biznesit.
www.bdco-ks.com
Trajnimin mbi Ndërmarrësinë të Grave në Gjakovë
TEB Bank, përmes programit të ndërmarrjes për gratë, ofron Trajnimin mbi Ndërmarrësinë të Grave.

Ambientet

Service 1
Service 1
Service 1

A jeni punëdhënës?

Gjeni se çfarë mund të bëjë Pishina e Talentëve/Ekspertëve për ju!

Më shumë

Eventet

Service 1
Service 1
Service 1

Partnerët tanë

Client Name
Client Name
Client Name
Client Name