Junior Geeks

By |2021-03-13T13:36:44+00:00|

    Çka është Junior Geeks? Junior Geeks është një program arsimor, i krijuar për të frymëzuar të rinjtë për të ngritur aftësitë e tyre në STEAM (Shkencë, Teknologji, Sipërmarrësi, Art dhe Matematikë) dhe të kanalizojnë kapacitetet e tyre për inovacion Hooray! #JuniorGeeks is back and this weekend we kicked-off club meetings in #Prishtina, #Peja [...]