Publications

/Publications
Publications2016-11-01T15:40:04+00:00

Latest Publications

Praesent lectus leo, convallis id neque nec, ultrices euismod nibh. Sed ac rhoncus quam. Fusce tristique tellus diam, vel porta eros iaculis vitae.

Junior Geeks

    Çka është Junior Geeks? Junior Geeks është një program arsimor, i krijuar për të frymëzuar të rinjtë për të ngritur aftësitë e tyre në STEAM (Shkencë, Teknologji, Sipërmarrësi, Art dhe Matematikë) dhe të [...]

In The Press

Praesent lectus leo, convallis id neque nec, ultrices euismod nibh. Sed ac rhoncus quam. Fusce tristique tellus diam, vel porta eros iaculis vitae.

On-Going Research

Praesent lectus leo, convallis id neque nec, ultrices euismod nibh. Sed ac rhoncus quam. Fusce tristique tellus diam, vel porta eros iaculis vitae.

Webinars

    We started 2021 with webinars on “Skills for problem solving with Design Thinking” and “Planning for Growth”. Interesting ideas and concepts offered by to our startup community in their path to success in [...]

Discover The Future

We are a multi-disciplinary laboratory committed to focussed and efficient drug discovery

Contact Us